fredag 31 maj 2013

34+0

1895g, över ett kilo tyngre än sin födelsevikt, han äter ordentligt :) han åt 20 ml själv också, så nu har han sovit som en stock, är så jobbigt att äta ;) 

Pratade med Jonathans  "egna" sköterska idag med, han kommer vara väldigt infektionskänslig sitt första år. 
Hon sa inga besök av dagisbarn, inga besök med jonathan på Ikea, lokaltrafik, Ica eller andra ställen med mycket folk, träffa gärna folk utomhus om möjligt. 

Vi kommer nog bli lite isolerade, men det får det vara värt för att Jonathan ska må bra! Jag vet ju att det är så många som vill träffa honom, men det får helt enkelt vara se men inte röra under lång tid och att bara träffa de närmaste. 
Som tur är är det inte säsong för en massa sjukdomar just nu... Och vi ska nog vara glada att vi inte har egna barn i förskoleåldern. 

Många av våra vänner har ju barn i dagisålderna, men vi får försöka lösa att träffa dom utan barn eller utomhus. 

Det gör lite ont att inte låta honom träffa sina kusiner som har längtat så, hur förklarar man för ett barn att du får bara titta på håll för att du kan ha massa baciller? 

Vår plan från början var ju att döpa honom i samband med bröllopet, men det blir för farligt för honom. 

Så kära vänner med dagisbarn! Glöm inte bort oss, vi träffar er gärna utan barn, eller om ett år om ni inte kan få barnvakt ;) och ja, vi räknar med att det är ni med större barn som skaffar barnvakt ;) 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar