torsdag 16 maj 2013

31+6

Idag blir det inget sitta med Jonathan hud mot hud. Vi sitter hos honom, men plockar inte upp honom då det skulle bli mitt mellan två matningar vi lägger tillbaka honom, så då får han inte sin välbehövliga ostörda sömn. Han behöver sova för att växa. 

De tror fortfarande att han har en förkylning, dom får suga rent honom i näsan och munnen varje dag och han andas bättre efter det, så nu har de tagit en odling på honom för att de om det är så. Han ligger fortfarande på gränsen till att få blod, men de är restriktiva... 

Men tänk på Jonathan alla blodgivare  jag känner, kanske är det just du som har gett honom blodet han fick förra gången, kanske är det just du som räddat livet på honom eller en annan för tidigt född pojke eller flicka <3  

Jonathan är inte längre minst, han har växt bra och vuxit ikapp de som fötts senare än honom (delvis för att de gått ner i vikt efter födseln, men det struntar jag i ;) ) han behöver fortfarande mest syre, men ju mer han växer, ju mer växer han bort från det behovet också. 

Snart dags för oss att bege oss för att planera begravningen, jag hoppas att det inte blir för jobbigt utan ett steg i något fint vi kan göra för Leo.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar