torsdag 2 maj 2013

29+6

Stora killen fick säng idag :) det betyder att han fick ha egna kläder, storlek 38, tack vare Andrea och Ian hade vi en body i rätt storlek :)

Köpte några fler, det är dyrare än vuxenkläder :) men han känns mer som ett barn med kläder, om ni fattar vad jag menar?
Lägger med en bild och jämför med en storlek 56 :)

Hat fått två kort från personer som skickat in pengar till spädbarnsfonden i Leos namn, fint!! Och ett annat fint kort som berörde!







4 kommentarer:

  1. Lilla fina plutten<3 Så liten men ändå så stor, skönt att allt går åt rätt håll! Fin bild på dig med Catten! Ta all hjälp ni kan få det underlättar bearbetningen långt efter ni kommer hem. De kan sin sak och kan fråga/stödja/lyssna i precis rätt tillfälle och så bölar man massor. Det är befriande och läkande för själen även om ärren alltid kommer finnas kvar Kram Laura

    SvaraRadera
  2. tack! känner mig inte så fin för tillfället...

    hehe, låter som precis vad jag behöver! kram <3

    SvaraRadera
  3. Så roligt att se hur bra det går för lille Jonathan! Härligt att han växer så bra. Svårt att förstå hur liten han är dock - vi tyckte Tim var så liten i sin 56a. Den satt ungefär som 38an sitter på Jonathan!

    Blev så berörd av det förra inlägget om tomrummet efter Leo, känner med er så starkt. Så bra att ni kan få samtalsstöd, förhoppningsvis kan det hjälpa något.
    Så skönt också att ni har varandra, att ni har Jonathan och vänner och familj som stöd!

    Många kramar
    Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jenny,
      skönt med sllt stöd!
      kram

      Radera