fredag 10 maj 2013

31+0

Vi har fått prata med läkaren idag, äntligen! Dom har röntgat lungorna på Jonathan idag med och hans lungor ser fina ut, antibiotikan har hjälpt. Dessutom visade blodproverna inte längre tecken på något. 

Men han syresätter sig fortfarande lite dåligt. Eftersom han inte har några tecken på infektion och lungorna ser fina ut beror det högst troligt på att han helt enkelt är prematur, det är lätt att glömma bort att han trots att han är nästan tre veckor fortfarande skulle legat i magen i nio veckor till. 

Det verkat som att så fort Jonathan ska äta eller bajsa så blir det för jobbigt för honom att syresätta sig ordentligt, är lite jobbigt att vara så liten... Han fick lite hjälp att få ut det idag, sen gången efter gjorde han sin favoritgrej, bajsa och kissa direkt när vi tagit av honom blöjan och bara hunnit lägga den nya under rumpan :) tur att inte vi betalar för blöjorna, gjorde åt tre på ett byte hihi 

Fick ett väldigt fint brev och en urgullig mössa till Jonathan idag från Anna på http://vitlycka.blogspot.se, 
en mössa han kan ha till hösten:) 

Har haft en tung dag idag, har pratat mycket om Leos begravning, vad vi ska ha för sånger, hur vi vill lägga upp det osv. 
Jag har saknat honom så grymt mycket idag, skulle ge allt jag äger för att känna hans små fingrar krama runt mitt en gång till! 
Men det kommer aldrig hända igen, aldrig är så definitivt, så hårt så länge :( 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar