tisdag 28 maj 2013

33+4

Han växer så det knakar! 42cm lång, ganska mycket större än sina 34 som han var när han föddes!!! 

Han ligger fortfarande kvar i grimman och behöver inget blod, bra jobbat lilla Jonathan :) 

Tycker inte om när dom tar blodprov på huvudet, ser så hemskt ut :( och nu har han en infart kvar där, som gör det ännu jobbigare att lyfta och greja, men snart ska den bort igen :) 

Har svårt för att vara så beroende av sköterskorna, vi skulle väga honom innan matningen när vi skulle på lunch. Bara för att vi inte kan hämta vågen själva tog det över en halvtimme extra och sen blev det ändå fel så att han var lättare efter maten än före... Blir så trött, speciellt när jag inte ätit på 6h själv, då vill jag strypa någon, det spelar inte någon roll att ingen kan hjälpa det ;) är bara så sur när mitt blodsocker är lågt! Då är det svårt att vara glad och trevlig! 

Efter lunch testade vi att amma igen, denna gång funkade vägningen. Han åt smått fantastiska 14 ml, igår funderade de på att dra av 5ml för att han åt så fint, inte visste dom hur fint :) han äter 38ml nu, kan inte dröja jättelänge innan han kan amma fullt, då måste vi få ett rum, kan ju inte vara här var tredje timma på natten utan ;) 

Det blir verkligen fullt upp nu, innan han ska äta byter vi blöja och grejar, sen väger vi honom, ger lite mat samtidigt som jag ammar, sen väger vi igen och ger det sista av maten. Sen ska det pumpas, märkas flaskor, sitta känguru och sen börjar det igen. Puh 

Men han är värd det vår starka lilla Jonathan, som redan äter och lyfter på huvudet själv. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar