fredag 29 mars 2013

Bra för själen

Igår var vi tillsammans med två andra par bjudna på middag hos von F:s, en middag med goda vänner var precis vad vi behövde :) det var så bra för min själ att sitta en kväll och prata och skratta med vännerna och se på deras urgulliga barn samtidigt som vi käkade fantastisk god mat :) hade lite för trevligt och hemfärden mot Göteborg blev definitivt senare än planerat, men det är värt de extra foglossningarna och lite trötthet idag :)

Ringde runt en massa igår för att få svar på gentesterna vi gjorde, efter att ha blivit runtskickade en del fick jag äntligen bokat en tid där vi kan få ställa alla frågor vi har och få våra resultat som ännu inte var klara. Ex hur vet vi om/att barnen är friska eller inte. Vad händer efter förlossningen? Vad gör våra familjer om någon av oss är bärare? Hur ska vi tänka om vi skulle vilja skaffa fler barn? Finns säker många många fler frågor att ställa, men det är iallafall skönt att träffa någon personligen och få svar.
Sen hoppas jag på lite skriftlig info eftersom man glömmer så fort, det är skönt att ha lite att gå tillbaka till.

En av de positiva sakerna med att ringa runt var att vi fick reda på att trots att vi aldrig gått hos samma specialist två gånger så har vi iallafall gått hos de bästa, överläkare och de mest erfarna allihop. Så vi är iallafall i riktigt goda händer vilket känns betryggande iallafall :)

Nästa UL igen är hos en ny läkare och ibland hade det varit skönt att få samma, någon som känner till vår historia och som vet hur vi funkar, men det verkar ju vara tufft med tider, så vi ska nog vara glada att vi får komma in en gång i veckan som det är.

Nick åker till England ikväll, jag kommer sakna honom här hemma och jag vet att han har lite svårt att lämna mig såhär, speciellt som det är påsk och allt.
Jag vet ju hur viktig min familj och mina vänner har varit för mig under den här perioden så jag vill verkligen ge honom en sista chans att åka hem till England och träffa alla innan han sitter med två barn och har svårt att komma iväg på ett tag.

Jag kommer spendera påskafton med att gå på rollerderby och se mitt fina lag spela sitt första hemmabout för året och sedan åka hem till syrran! Resten av påsken ska jag spendera hos mamma och pappa, jag har lovat Nick att inte vara ensam, så han slipper oroa sig :)

Hoppas han får möjlighet att festa till det ordentligt eftersom han får försöka vara körduglig när han kommer hem, en sista fest som icke-förälder helt enkelt hihi



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar