måndag 11 mars 2013

Rutinultraljud

Äntligen 13/2 var här och vi skulle få se bebisarna igen.
Vi var på Ultraljudet och satt och höll varandra i handen och mös när vi fick se våra bebisar igen, tror det blev mer verkligt för både mig och Nick, vi fick se att de hade armar och ben, ryggrad, hjärna och ett fint slående hjärta.
Tvilling ett överst och två underst


















När vi vara klara med UL var barnmorskan tyst en stund, vilket självklart gjorde oss nervösa. Hon berättade sen att det skiljde 10 dagar i storlek på bebisarna och ville att vi skulle komma tillbaka om två veckor för tillväxtsultraljud för säkerhets skull. vi var självklart lite oroliga, men jag inbillade mig ändå att de skulle växa till sig. Båda tvillingarna såg ju helt normala ut i allt förutom att den ena var liten.

tvilling ett låg på tvären långt ner i magen med huvudet på höger och fötterna till vänster, medan tvilling två låg till vänster med fötterna nedåt och huvudet uppåt. Jag som hela tiden trott att det var två pojkar tänkte nu att den som ligger och slöar måste vara en han, medan den som står upp måste vara en hon :) ingen av barnen ville visa vad de var för något på UL, utan hade navelsträngen mellan benen. Vi hade ny tid efter två veckor, men den blev uppskjuten tills på fredagen istället för onsdagen.

1 kommentar: