fredag 28 juni 2013

38+0

Jäklar vad tiden springer iväg när vi är hemma... Nu är vi inne i småbarnsträsket ordentligt :) 
Mata, byta blöja, tvätta och om igen. 

Sen har vi ju varit hos ögonläkaren igår, öron-näsa- halsläkaren idag och fått besök av hemsjukvården. Så det vanliga livet kanske inte är så vanligt iallafall.
Ögonen ser fortsatt bra ut på Jonathan, bara ett återbesök om två veckor kvar, sen är han friskförklarad där iallafall.

Även återbesöket för halsen gick bra och det läker fint. Läkaren trodde såret skulle vara helt slutet efter helgen. Hemsjukvården vägde Jonathan igen och kollade som vanligt att allt verkade bra. Han har börjat gå upp igen, så vår magkänsla att inte rusa iväg och sondmata mer var rätt. Nu ska vi testa att bara mata till på nätterna. Vore så skönt att bli av med sonden :) 

Hoppas Jonathan låter bli att slita ur den inatt eller imorgon, bara två omgångar med antibiotika kvar, sen kanske sonden är mindre viktig. Längtar till hans lilla mage slipper den elaka antibiotikan, gör ont i mig när jag ser hur han får kämpa. 

Idag var vi i dalsjöfors och la blommor på Leos grav. Det var hans namnsdag idag. Det är fint men jäkligt jobbigt. 
Stackars Jonathan, första resan som inte går till ett sjukhus, gick till en kyrkogård. Tur vi åkte till mamma och pappa med :)

Pappa höll Jonathan för första gången idag, tyvärr missade jag det för att jag satt och pumpade, ännu en anledning att ogilla pumpandet... Stora starka pappa var helt tårögd ❤

Isak fyllde fem idag, så vi passade på att gå dit och säga grattis, hans lillasyster My är född ganska då exakt tre månader innan Jonathan, men hon är ganska  mycket större och en mycket glad tjej :) 

Tog ett litet stopp hos Fossing på vägen, var en mycket speciell känsla att äntligen få visa Jonathan i verkligheten för min bästa vän. 



2 kommentarer:

  1. Det var ett mycket uppskattat besök!! 💙💛💜💚

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Roligt att ni äntligen fått ta med lilla Jonathan hem, hoppas han slipper antibiotikan snart.
    Härlig känsla att få visa upp honom för nära och kära.

    MVH Lina Javinder

    SvaraRadera